Je toekomst

Meer tijd, geld en vrijheid! Wie wil dat niet? In onze huidige maatschappij spelen geld en tijd een heel belangrijke rol. We werken om geld te verdienen met als doel om te kunnen leven en te genieten in de tijd die we vrij zijn. Maar zeg eens eerlijk: hoe is het bij jou? Werk je om te leven of leef je om te werken? Als je de tijd die je slaapt, in de file staat en werkt, buiten beschouwing laat, evenals de dagelijkse verplichtingen, hoeveel uur blijft er dan nog over om te doen wat je graag zou willen doen? En beschik je over voldoende inkomen om werkelijk te kunnen genieten?

Hoe zou het zijn als je vaker op vakantie zou kunnen gaan? Om te kunnen wonen waar je wilt, om in je droomauto te rijden? Ziet je jouw kinderen opgroeien en kun je ze alles geven wat je graag zou willen? Ben je echt tevreden over jouw huidige lifestyle of is het tijd voor verandering?

Hoe zou jouw lifestyle veranderen als je maandelijks een extra inkomen zou verdienen? Zie je jezelf al minder werken, maar wel met meer geld en tijd om van je vrijheid te kunnen genieten?

Mail deze site aan vriend/kennis: Klik hier!